Сајам привреде-Модрича

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Сајам привреде-Модрича

На подручју општине Модрича, 05 и 06. септембра 2019.године, на локацији Културно-спортског центра у Модричи(спортска дворана)одржаће се “10. јубиларни Сајам привреде Модрича”.
Поред представљања предузећа разних дјелатности, важан дио Сајма је пољопривредна и туристичка понуда. Пољопривредни производи, механизација и услуге значајни су за произвођаче и предузетнике Општине Модрича као и гостујуће излагаче и посматраче, јер је пољопривреда важан потенцијал општег развоја.
Пчелари и пчелињи производи, те понуде туристичких агенција увјек привлаче посебну пажњу, све богатијом и конкурентнијом понудом.
Конференције и разговори привредника о актуелним тематским садржајима из области производње и услуга, уз богат културно-забавни програм показују посвећеност организатора Сајма бољим остварењима привредника, али и добром гостопримству.
Сврха Сајма је да ствара и промовише предузетнички дух, повеже привредне субјекте са различитих подручја, те повећа конкурентност привредног сектора и привредни развој.
Сајам ће окупити финансијске институције, невладине организације и развојне агенције које пружају подршку развоју малог и средњег предузетништва, уз медијку промоцију.
Резервишите изложбени простор и преставите производе и услуге те остварите нове пословне контакте и уговоре пријавом до 15.08.2019.године.

Организатори су Опстина Модрича и Развојна агенција општине Модрича.