Одржан избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Одржан избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске

U petak, 28.03.2019.god. u Banja Luci održana manifestacija „Izbor najuspješnijih u privredi RS“, koju je i ove godine, organizovala Privredna komora RS. U kategoriji „Prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćeg proizvoda“ prvo mjesto zauzela je Grand kafa Gold 500.
Milanka Gligić, rukovodilac službe računovodstva i direktorica Grand Prom d.o.o. Bijeljina, zahvalila je Privrednoj komori RS-a za dugogodišnje partnerstvo i za ovu posebnu manifestaciju koja podstiče uspješnost.
Borjana Perendija, rukovodilac proizvodnje, napomenula je da se kafa iz ovog pogona distribuira na čitavoj teritoriji Bosne i Hercegovine i da je danas ovo značajno tržište sa oko 3.000 tona godišnje proizvodnje i prodaje.
Grand kafa je 2004.godine lansirana u BiH, a danas je Grand prom d.o.o. u Bijeljini najveći domaći proizvođač sa najsavremenijim pogonom za proizvodnju kafe, gdje tim stručnjaka sa 30 zaposlenih stalnim ulaganjem u svoje znanje, razvoj i održavanje tehnološke opreme, obezbjeđuje konstantan, vrhunski kvalitet proizvoda Grand kafe. Sve sirovine koje se koriste u proizvodnji kafe, kupuju se prema precizno utvrđenim standardima i sa porijeklom, te stoga kvalitet Grand kafe konstantno gradi povjerenje potrošača.
U kategoriji “Prepoznatljiv kvalitet i razvoj domaćih proizvoda” nagrađeni su: bilećka firma Pčelica Maja, Grand Prom iz Bijeljine, Grafo Balkan iz Banjaluke, gatačka Detilacija Starović, prijedorska Mira,Edengarden iz Istočnog Sarajeva, Nova DI Vrbas, banjalučki Vigmelt, Mons Produkt iz Teslića i Veteks iz Laktaša.