Програм подршке предузетницима са потешкоћама у пословању

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Програм подршке предузетницима са потешкоћама у пословању

Развојна агенција Републике Српске у оквиру пројекта „Прихватање неуспјеха да би се олакшало пружање „друге шансе“ предузетницима у Дунавској регији“ – DanubeChance2.0, који суфинансира Европска унија из фондова ERFD, IPA и ENI у оквиру Дунавског транснационалног програма, организује Програм подршке предузетницима са потешкоћама у пословању.
Циљ програма је пружање подршке предузетницима у превенцији кризе, стварању могућности поновног покретања пословне активности, информисању о алтернативним изворима финансирања и промоцији предузетништва „друге шансе“.

Овај бесплатан вид подршке намјењен је почетницима у пословању, предузетницима са потешкоћама, као и онима који желе поново да покрену посао након неуспјеха

Програм се састоји од 4 образовна модула:

1. Зашто почети испочетка? Превладавање страхова и усмјеравање према успјеху
Датум одржавања: 21. фебруар 2020. године
2. Пословно планирање са освртом на лекције научене из претходног искуства
Датум одржавања: 12-13. март 2020. године
3. Приступ финансијама за оне чији пословни план није успио
Датум одржавања: 26-27. март 2020. године
4. Законодавство
Датум одржавања: 10. април 2020. године

Програм ће бити усмјерен на учење кроз интеракцију, као и на развијање личног акционог плана предузетника, а одржаваће се у Бањој Луци у просторијама Развојне агенције Републике Српске у улици Саве Мркаља 16.
Више о позиву можете пронаћи на веб страници Развојне агенције Републике Српске http://rars-msp.org/ и Предузетничком порталу Републике Српске http://www.preduzetnickiportalsrpske.net/
Учешће у програму потврдите на имејл: info@rars-msp.org најкасније до 17. фебруара 2020. године са назнаком „Пријава за учешће у Програму подршке предузетницима са потешкоћама у пословању“.

Извор: Предузетнички портал, РАРС