Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о уређењу простора и грађењу

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Јавна расправа о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о уређењу простора и грађењу

Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију у складу са закључком Народне скупштине РС организује јавну расправу О Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о уређењу простора и грађењу.Јавна расправа се одржава 23.05.2019. У Административном центру Владе РС са почетком у 12.00 часова.

У сарадњи са савезом опстина и градова РС Министарство ће одржати и јавне консултације и то у Бијељини 28.05.2019 у 12.00 часова.(Скупштинска сала центра за културу Бијељина).и Источном Сарајеву 30.05.2019.године са почетком у 12.00 часово(Велика сала Административног центра града Источно Сарајево).
Нацрт закона о измјенама и допунама закона о уређену простора и грађењу објављен је на интернет страници Народне Скупштине РС у рубрици (Акти- јавне расправе), као и на страници министарства (Правни и административни оквири-јавне расправе).Примједбе и сугестије се могу доставити и у писаној форми на адресу Министарства (Трг Републике Српске број 1, 78000 Бања Лука)или у електронској форми на e mail: j.simovic@mgr.vladars.net​