Учествујте на радионици “Дигитализација и аутоматизација пословних процеса уз Power BI”

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Учествујте на радионици “Дигитализација и аутоматизација пословних процеса уз Power BI”

Развојна агенција Републике Српске у оквиру Европске мреже предузетништва Републике Српске организује радионицу “Дигитализација и аутоматизација пословних процеса уз Power BI”.

Циљ радионице је да се полазници упознају са креирањем Power BI (Business Intelligence) моделом за извјештавање над сопственим подацима из одабране области пословања: финансије, продаја, план и анализа, залихе, производња, људски ресурси, набавка, логистика, контролинг и сл. Кроз практично креирање индивидуалног модела полазници ће се детаљно упознати са свим фазама моделовања у Power BI алату.

Power BI модел је замјена и допуна за досадашњи начин извјештавања кроз Ексел извјештаје који постају неодрживи кроз вријеме или захтијевају доста рада да би исправно радили. Алат је намијењен за рад и обраду великих количина података, на основу којих се креирају смислене и корисне информације за доношење правовремених пословних одлука. BI извјештавање смањује вријеме припреме и обраде података, тако да се већина времена користи за анализу информација.

Радионица ће бити одржана у четвртак 26. маја 2022. године у просторијама Економског факултета Бања Лука.

Могућности за пријаву имају представници свих пословних субјеката који су регистровани на подручју Републике Српске.

Молимо све заинтересоване да попуне образац за пријаву који се налази у прилогу и пошаљу га најкасније до 24. маја 2022. године на имејл: een@rars-msp.org.

За све додатне информације будите слободни да нас контактирате, контакт особа је Александар Вуковић, контакт телефон: 051 222 152.

ИЗВОР: РАРС