Позив за учешће на радионици „Дигитализација и иновације“

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Позив за учешће на радионици „Дигитализација и иновације“

Конзорцијум Европске мреже предузетништва Републике Српске (ЕУНОРС): Развојна агенција Републике Српске (координатор Конзорцијума), Универзитет у Бањој Луци, Универзитет у Источном Сарајеву, Иновациони центар Бања Лука и Привредна комора Републике Српске, организује једнодневну радионицу на тему „Иновације и дигитализација“.

Циљ радионице је обезбједити подршку за унапређење иновативних капацитета МСП коришћењем дигиталних технологија. Захваљујући дигиталним рјешењима, уз одговарајућу подршку и расположиве инструменте, као и кроз сарадњу са доносиоцима релевантних политика, представницима јавног сектора и научно-истраживачких институција, МСП ће унаприједити своје пословање.

Kључне предности дигитализације:

Смањење оперативних трошкова и управљање трошковима на свим ниовима;
Повећање продуктивности запослених;
Подизање конкурентности предузећа;
Контрола и управљање подацима са било које локације;
Аутоматизација пословних процеса.
Уколико сте заинтересовани да сазнате више о овој теми која представља будућност у пословању МСП, пријаву у прилогу можете попунити и послати најкасније до 10. маја 2022 године на имејл: een@rars-msp.org.

Радионица ће бити одржана онлајн путем Зум (Zoom) апликације у четвртак 12. маја 2022. године са почетком у 12:00 часова.

Могућност пријаве имају сви пословни субјекти који су регистровани на територији Републике Српске.

За све додатне информације будите слободни да нас контактирате на број телефона: 051 222 120 или путем имејла: een@rars-msp.org

ИЗВОР: (ЕУНОРС)