Пале: Јавни позив за учешће у програму подршке развоју малих бизниса

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Пале: Јавни позив за учешће у програму подршке развоју малих бизниса

Партнерске организације окупљене у Локалном партнерству за запошљавање Пале (чији је носилац Општина Пале, а партнери су Завод за запошљавање Републике Српске / Филијала Источно Сарајево / Биро Пале, Средњошколски центар Пале, Удружење “ Сунце“ и паљански послодавци) позивају све заинтересоване особе које желе покренути властити посао да се пријаве за учешће у програму подршке развоју малих бизниса. Програм реализују партнери у оквиру пројекта „Локалним партнерством до запошљавања у Палама“ који се проводи у оквиру пројекта „Подршка Европске уније локалним партнерствима за запошљавање – Фаза II“ који финансира Европска унија а реализује Међународна организација рада (МОР).

Јавни позив је усмјерен према незапосленим особама са подручја општине Пале које желе покренути властити посао уз едукативну подршку партнерства, као и финансијску подршку у укупном износу од 80.000 КМ, односно до 8.000 КМ по регистрованом бизнису.

Oстале инфомрације можете погледати на сљедећем линку: http://www.pale.rs.ba/javni-poziv-za-ucesce-u-programu-podrske-razvoju-malih-biznisa-u-palama/

Извор: Предузетнички портал