Одржана 11. сједница УО Компензационог фонда Републике Српске

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Одржана 11. сједница УО Компензационог фонда Републике Српске

​Управни одбор Компензационог Фонда Републике Српске одржао је 11. сједницу, у Бањалуци, којом је предсједавао предсједник Управног одбора Радован Вишковић.

На овој сједници, Управни одбор Компензационог Фонда Републике Српске упознао се са Информацијом о спровођењу јавног позива за додјелу средстава привредним субјектима за подршку инвестиционим пројектима у условима пословања изазваних пандемијом вируса корона.
Управни одбор даје сагласност на ранг-листе са износима средстава по привредним субјектима за подршку инвестиционим пројектима у условима пословања изазваних пандемијом вируса корона, у укупном износу од 2.000.000,00 КМ.

Управни одбор Компензационог фонда прихватио је Информацију о запошљавању доктора медицине на одређено вријеме у јавним здравственим установама у Републици Српској у току пандемије изазване вирусом Sars-Cov-2.
Компензациони Фонд је сагласан да се уплате средства за бруто плате из Компензационог фонда за мјесец новембар у износу од 58.257,85 KM за укупно 31 доктора медицине у јавним здравственим установама у Републици Српској.
Компензациони Фонд је сагласан да се уплате средства за бруто плате из Компензационог фонда за мјесец децембар у износу од 91.010,06 KM за укупно 42 доктора медицине у јавним здравственим установама у Републици Српској.

извор:ВЛАДА РС