Бања Лука: Учествујте на регионалном иновационом форуму

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Бања Лука: Учествујте на регионалном иновационом форуму

Развојна агенција Републике Српске, у оквиру Европске мреже предузетништва, позива вас да узмете учешће и пријавите се на предстојећу међународну конференцију CNN TECH 2023 која ће се одржати на Златибору од 4.07.2023. до 7.07.2023.

Организатори шесте по реду CNN TECH међународне конференције су Машински факултет Универзитета у Београду и Иновациони центар Машинског факултета у Београду, уз подршку Европске мреже предузетништва чији је координатор Привредна комора Србије.

Као и сваке године, у оквиру конференције одржава се и регионални иновациони форум 2023. у оквиру кога ће се одржати б2б састанци и радионица коју коорганизује Европска мрежа предузетништва на Златибору 06.07.2023. упоредо са CNN TECH 2023 конференцијом.

Регионални иновациони форум ће ове године организовати нешто потпуно ново. Тему “Како да покренете своју идеју и како да пронађете инвеститора за покретање?” представиће пројектни добитници СмартСтарт и Катапулт програма Фонда за иновациону делатност.

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању потенцијалним учесницима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

ИЗВОР: Предузетнички портал РС