Бања Лука: Учествујте на пословним сусретима “B2B EUSAIR FORUM 2021”

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Бања Лука: Учествујте на пословним сусретима “B2B EUSAIR FORUM 2021”

Развојна агенција Републике Српске, као коорганизатор догађаја у оквиру Европске мреже предузетништва, позива све заинтересоване пословне субјекте да учествују на Међународним пословним сусретима “B2B@EUSAIR FORUM 2021″. Међунаордни пословни сусрети се организују током првог дана 6. форума ЕУ стратегије за Јадранско-јонску регију (ЕУСАИР) , под предсједништвом Републике Словеније, уз подршку EUSAIR Facility Point, у сарадњи са Европском Комисијом.

Догађај ће окупити мала и средња предузећа, истраживачке институте, универзитете, развојне организације, кластере и удружења, као и друге организације из 9 ЕУСАИР земаља (Босна и Херцеговина, Словенија, Италија, Хрватска, Србија, Црна Гора, Сјеверна Македонија, Грчка и Албанија).

Ово је јединствена прилика за стварање нових пословних и технолошких контаката, као и планирање нове пројектне сарадње за предстојеће отворене позиве у оквиру прекограничних, регионалних и централизованих програма ЕУ у периоду 2021-2027.

Теме догађаја:

Плави раст;
Повезивање региона;
Квалитет животне средине и заштита животне средине;
Одрживи туризам;
Учешће на онлајн догађају је бесплатно, а регистрација учесника је могућа најкасније до 10. маја 2021. године. Молимо Вас да током поступка регистрације и израде профила учесника, одаберете Развојну агенцију Републике Српске као канцеларију за подршку.

Више информација о самом догађају и начину регистрације, доступно је на сљедећем линку: b2beusair-forum-2021.b2match.io

Европска мрежа предузетништва Републике Српске стоји на располагању заинтересованим пословним субјектима за сва додатна питања путем имејла: een@rars-msp.org

извор:ПРЕДУЗЕТНИЧКИ ПОРТАЛ рс