Бијељина: Подршка развоју предузетништва и очувању радних мјеста

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Бијељина: Подршка развоју предузетништва и очувању радних мјеста

Бијељински Одсјек за локални економски развој и европске интеграције, у сарадњи са Инвестиционом фондацијом „Импакт“ и уз подршку Швајцарске агенције за развој и сарадњу /СДЦ/, учествује у реализацији двогодишњег програма подршке развоју предузетништва и очувању радних мјеста, саопштено је из Градске управе Бијељина.
Кроз овај програм је обезбијеђена бесплатна савјетодавна подршка која ће бити доступна током ванредног стања у Републици Српској, односно док буду доступни програми за санирање негативних посљедица на пословање привредних субјеката, које је изазвала пандемија вируса Ковид-19.
Сви заинтересовани предузетници са подручја града Бијељина који имају потребу за додатним информацијама и појашњењима у вези са кориштењем олакшица из овог програма, или потребу за стручним и менторским савјетом за превазилажење негативних посљедица пандемије вируса корона, свој захтјев могу да доставе путем електронских адреса /bijeljina.development@gmail.com и info@impakt.ba/.
У тексту електронске поруке, односно пријаве, довољно је навести име и презиме и податке о пословном субјекту /назив, адресу и ЈИБ број/, односно, контакт детаље /број телефона/.

Извор: СРНА, Предузетнички портал