.Mladena Stojanovića broj 16, Banja Luka, Bosna i Hercegovina
+387 51 322 760
zpkrs@teol.net

Радионица- „Uticaj društvenih mreža na poslovanje“

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Радионица- „Uticaj društvenih mreža na poslovanje“

Privredna komora Republike Srpske organizuje jednodnevnu radionicu na temu „Uticaj društvenih mreža na poslovanje“, koja se održava u petak 27.12.2019. godine sa početkom u 08:30 časova u velikoj sali Privredne komore Republike Srpske.

U današnje vrijeme sve se digitalizuje, a tako i Vaše poslovanje. Ukoliko ne budete išli u korak s digitalizacijom, Vaša prodaja i profitabilnost neće dostići nivo koji priželjkujete, naprotiv mogli biste se vrlo brzo susresti s padom poslovanja. Na predavanju i radionici o uticaju društvenih mreža, naučićete:

Kako se predstaviti na društvenim mrežama;
Kako Vam društvene mreže mogu pomoći u prodaji;
Na šta trebate pripaziti kako ne bi poslali pogrešnu poruku;
Koje alate trebate koristiti da bi poboljšali vidljivost svoje firme i poslovanja;
Koja pravila vrijede za pojedne digitalne kanale;
Otkrićete šta je najjednostavnije i najisplativije za Vas.
Predavač na radionici je Ivana Radić, koja posjeduje dugogodišnje iskustvo u preduzetništvu i predsjednica je Udruženja „Međunarodna mreža poslovnih žena“ iz Hrvatske, te aktivno radi na osnaživanju i promovisanju preduzetništva žena.

Radionica se organizuje u okviru projekta „Podršku preduzetništva žena Republike Srpske“ kojeg provodi Komorski sistem Republike Srpske. Davalac granta za realizaciju projekta je „EDA – Agencija za razvoj preduzeća“ iz sredstava SIEM, a u okviru projekta „Evropski okvir za razvoj strategija i politika za MSP u BiH – SBA BiH“ koji finansira Sida putem Ambasade Švedske u BiH. Cilj projekta je unapređenje mjera za podršku razvoju preduzetništva žena u Srpskoj, jačanje uloge savjeta za žensko preduzetništvo u Komorskom sistemu, unapređenje svijesti preduzetnica o prednostima učešća u radu savjeta i učešća u aktivnostima koje organizuju savjeti, te osiguranje kontinuirane podrške za povećanje konkurentnosti i umrežavanje žena na nacionalnom, regionalnom i međunarodnom nivou.

Učešće na radionici je besplatno. S obzirom da je broj učesnika ograničen, molimo Vas da prisustvo potvrdite do srijede 25.12.2019. godine na e-mail sonjam@komorars.ba.

Извор. Привредна комора РС