.Mladena Stojanovića broj 16, Banja Luka, Bosna i Hercegovina
+387 51 322 760
zpkrs@teol.net

Гацко: Јавни позив за подношење захтјева за додјелу подстицајних средстава у функцији запошљавања и развоја привреде

Zanatsko preduzetnička komora Republike Srpske

Гацко: Јавни позив за подношење захтјева за додјелу подстицајних средстава у функцији запошљавања и развоја привреде

Општина Гацко расписала је Јавни позив за подношење захтјева за додјелу подстицајних средстава у функцији запошљавања и развоја привреде за 2021. годину.

Циљ јавног позива је да се осигура унапређење пословног амбијента и подстицање привредног развоја, повећање обима економске активности, подршкa развоја предузетништва са акцентом на женско предузетништво, повећање броја запослених, технолошко унапређење процеса рада, развој малих и средњих предузећа у области производног, занатског и услужног сектора те побољшање животног стандарда и одрживог привредног развоја на подручју општине Гацко.

Износ средстава намјењен за подстицаје у привреди предвиђен Буџетом за 2021. годину износи 150.000,00 КМ.

Јавни позив за додјелу средстава остаје отворен 15 дана од дана објављивања на огласној табли и на званичној страници Општине Гацко, односно до 03.12.2021. године до 15.00 часова.

Информације о Јавном позиву могу се добити на телефон број 059/471-329, контакт особа Јелена Вуловић, лично-канцеларија бр. 17 или путем jelenalazeticsp@gmail.com.

Са циљем пружања додатних информација о Јавном позиву, у скупштинској сали општине Гацко, у петак 26. новембра са почетком у 11.00 часова одржаће се Инфо дан, којем могу да присуствују сва заинтересована лица.

ИЗВОР:ПРЕДУЗЕТНИЧКИ ПОРТАЛ РС